by

Sex on the beach

IMG_0424

Op het terras van Tijn zit ik samen met mijn webmaster voor een werkoverleg. Mijn gedachten gaan terug naar die vrijdagavond in de stad waar hij mij in de overvolle Polobar zijn sixpack liet zien en nu zit datzelfde sixpack ongeveer een meter bij mij vandaan. Mijn hemel en dan moet ik me op mijn werk concentreren, dat is pas echt een straf. Hij gaat heel serieus te werk, hij wel, ik lig in gedachten al achter de strandtent. Pfff wat een lijf heeft hij. Het baardje van twee dagen oud voel ik langs de binnenkant van mijn dijen schuren. Wakker blijven, gedachten bij je werk houden. Kom op, dat houdt toch geen weldenkend mens vol.

Om ons heen zie ik moeders met kinderen en druipende ijsjes, ik voel iets heel anders druipen. Dit ga ik niet droog houden, no way.
De muntthee en de apple crumble met mega veel slagroom houden me heel even bij de les. Daarna dwalen mijn gedachten weer genadeloos af…

In mijn gedachten is het strand inmiddels verlaten en lopen we hand in hand naar de vloedlijn waar ik mijn jurk over mijn hoofd trek en tot aan mijn heupen de zee in loop. Achter me zie ik dat dat hij zijn shirt in een vloeiende beweging uittrekt en zijn broek langzaam en achteloos achter zich neer gooit. Zijn slippers liggen een stuk verderop naast de mijne. Ik probeer strak voor me uit te kijken maar ik weet dondersgoed dat achter mij een goddelijk lichaam zich richting het water begeeft. In zijn strakke scotch en soda boxershort komt hij langzaam maar doelbewust naar me toe.

Dit gaat niet goed komen, ik voel het. Zijn ik ga niet met je naar bed gaat hij heus niet volhouden en trouwens we zijn aan zee, geen bed te bekennen. Ja strandbedjes maar die tel ik voor het gemak niet mee.

Hoe zou het zijn om het in zee te doen. Onder de douche weet ik wel, in bad ook, maar in zee. De gedachten er aan windt me op.
Mijn tepels voel ik opzwellen en mijn onderlijf lijkt inmiddels wel een dierentuin vol met vlinders die slechts een kant op willen vliegen en dat is richting de scotch en soda boxer die mij nu op slechts enkele centimeters heeft benaderd. Mijn hemel wat heeft die man een lekker lijf. En daar zou ik van af moeten blijven, dat zou een no go moeten zijn, nou no way.
In gedachten heb ik de kroonprins al lang geheel ontkleed nadat we wat dieper de zee in zijn gelopen, omdat ik niet echt van pottenkijkers hou en hem toch wel heel graag voor mezelf wil houden. Hij zuigt aan mijn tepels die inmiddels eigenzinnig naar de hemel wijzen.

Op het moment dat mijn gedachten erotisch worden dreigt het beest in me los te komen. Ik trek hem verder de zee in en ruk zijn boxershort van zijn lijf waarna ik mijn benen om hem heen sla. Hoezo, het gaat niet in zee, het gaat prima in zee. We laten ons meevoeren op het ritme van de golven wanneer onze paringsdans begint. Hij schuurt hartstochtelijk met zijn kin over mijn schouders. Onze bewegingen worden vloeiender en ik voel zijn begeerte nadat hij bij mij binnen is gedrongen, er lijkt geen houden aan. Toch wil ik het genot wat ik beleef nog even uit stellen. Ik voel zijn ademhaling als hij zich totaal aan mij overgeeft. Een smekend verzoek hem te begeren in de zee waar geen wetten zijn van normen en waarden, geen schaamte is slechts een gevoel van totale seksuele vrijheid. We zijn monden die dorstig en hongerig gehoorzamen aan elkaars gretigheid en aan de minderende wellust van ons lichaam. Hij nodigt me uit en breekt me open. Hij mag alles met me doen in geef me totaal aan hem over. Kreunend kom ik een stukje overeind en hoor naast me, he schoonheid blijf je wel een beetje bij de les. Het schaamrood schiet me naar de kaken. Naast mij zit de webmaster aandachtig met zijn laptop op schoot te werken aan mijn voorstel. Gelukkig valt het rood op mijn gezicht door de verkleuring van de zon niet al te veel op.

Ik probeer mijn aandacht weer bij de les te blijven, geen idee of mij dat gaat lukken want in mijn gedachten… I fucked this hunk already three times.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.