by

Tot de sterren

CfhKMwNWcAAfc_J

De lucht is zwoel net als mijn lichaam. Het voelt loom aan. Ik kruip tegen je aan en samen kijken we naar de prachtige sterrenhemel die zich boven ons uitstrekt. Mijn hoofd rust op je schouder, in dat kleine kuiltje, dat er precies voor gemaakt lijkt.

Met mijn vingers trek ik rondjes om je mond. Ik volg de lijn van je lippen, mijn vingers dalen af naar je kin om vervolgens op je borst te belanden. Je borsthaar voelt lekker zacht en vertrouwd aan. Ik weet dat ik je pest wanneer mijn vingers daar te lang blijven ronddwalen. Het is heerlijk om je een beetje te pesten, te triggeren, te weten dat je verlangt naar meer.

Je kreunt zacht omdat je weet waar mijn vingers naar toe op weg zijn. Wanneer ik bij je onderbuik ben aangekomen laat ik mijn vingers heel langzaam afzakken richting je liezen. Ik voel je heupen iets omhoog komen. Je zegt niks maar ik voel dat je me wilt. Toch laat ik je wachten. genieten van ieder moment dat we samen zijn. Tegen elkaar aan liggen voordat ik je echt ga verleiden. Het voelt goed, vertrouwd, mooi, intiem. Wij samen in de buitenlucht alsof het zo hoort. Alsof het nooit anders is geweest en nooit anders zal zijn.

Ik verlang naar je en mijn onderbuik trekt samen, net als hij altijd samentrekt wanneer ik aan je denk. Ze zeggen dat de man elke ochtend wakker wordt met een stijve penis. Inmiddels weet ik waarom. Bij het gloren van de eerste zonnestralen hoort een stoffige partij seks. Mijn onderlichaam trekt ook samen wanneer ik wakker word en aan je denk. Dat zijn de momenten dat ik je naast me wil, bij me wil en het liefst in me wil.

Ook nu wil ik je in me voelen maar ik probeer het uit te stellen. Je verwennen met mijn vingers, mijn handen, mijn mond. Het moment zo lang mogelijk vast houden dat is wat ik wil. Omdat ik weet dat jij ook eerst mij wil verwennen. Dat je ernaar verlangt om met je vingers mijn clitoris op te warmen, mijn vochtige kut wil likken. Toch moet je wachten tot ik klaar ben met mijn zorgvuldig geplande verwennerij.

Ik neem je in mijn mond en en laat mijn tong haar werk doen. Langzaam draai rondjes om het eind van je pik. Dat je daarvan geniet weet ik, je gezicht spreekt boekdelen. Dat is zo fijn dat ik niet hoef te raden wat je lekker vindt maar dat ik dit in je ogen kan lezen. We hoeven niks te zeggen tegen elkaar, we voelen elkaar feilloos aan.

Op het moment dat ik voel dat je bijna het hoogtepunt bereikt laat ik je los om mij te verwennen. Je tong windt me op en brengt ook mij naar de toppen van het geluk. Wanneer we beiden voelen dat we bijna uit elkaar barsten van opwinding dring je langzaam bij me binnen.
Het tempo wisselt zich af, langzaam en snel diep, intens, voorzichtig. Het spel dat we spelen lijkt oneindig. Het is mooi dat we beiden weten wanneer we het hoogtepunt gaan bereiken zodat we zonder dat we ons daar op moeten concentreren dit altijd vanzelf gaat.

Mijn baarmoeder lijkt samen te knijpen en ik lijkt in de hemel te belanden, ik begin te trillen en het lukt me niet mijn benen stil te houden. Een orgasme zo diep en intens, dat ik probeer zo lang mogelijk te laten duren. Ik voel hoe je in me klaar komt en we blijven dicht tegen elkaar liggen. Er is geen haast er is rust en vooral heel veel genieten, van elkaar, ons liefdesspel en de sterren die steeds feller lijken te stralen.

Je pakt een deken en trekt hem over me heen. Je streelt mijn haar en kust me zachtjes in mijn nek. De nacht mag van mij eeuwig duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.